Sel yüzünden yollar kapandı

Mudurnu ile Göynük ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan karayolunda meydana gelen sel nedeniyle yol yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı.  Mudurnu'da başlayan sağanak yağışın ardından yaşanan sel Mudurnu-Göynük...

Mudurnu ile Göynük ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan karayolunda meydana gelen sel nedeniyle yol yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı.

Mudurnu'da başlayan sağanak yağışın ardından yaşanan sel Mudurnu-Göynük karayolundaki ulaşımı etkiledi. Sel sularının taşıdığı taş ve çamurla kaplanan karayolunun bazı kesimleri tamamen ulaşıma kapanırken, karayolları ekipleri yolun ulaşıma açılması için çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yoldaki çamur ve taş yığınları temizlenerek karayolu tekrar ulaşıma açıldı. Bu arada Mudurnu'ya bağlı Hacımusalar köyünde de meydana gelen sel nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Köy muhtarı Kamil Murat Özkan, her yağışın ardından köylerinde sel meydana geldiğini belirterek, ''Bu konuda yetkililerle görüştük. Bir türlü köyde çalışma yapılmadı. Biz köyümüz için yetkililerden gerekli tedbirleri almasını istiyoruz'' dedi.

13 Eki 2011 - 18:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.