Şensoy, Vali Ümit’e bilgi verdi

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri Şensoy, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret etti.

Haber: N. Halid Altundal

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde çeşitli illerden 88 öğretmenin katılımıyla 14-18 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenen “Beceri Temelli Çoktan Seçmeli Örnek Soru Yazım Çalıştayı” için ilimize gelen Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri Şensoy, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaret etti.

Ziyarette Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri Şensoy, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde düzenlenen “Beceri Temelli Çoktan Seçmeli Örnek Soru Yazım Çalıştayı” hakkında Bolu Valisi Ahmet Ümit’e bilgiler verdi. Çalıştayın Bolu’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ümit, “Milli Eğitim Bakanlığımızın belirlemiş olduğu 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalara Bolu olarak her zaman katkı sağlamaya hazırız. Düzenlenen çalıştayın ülkemize, ilimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri Şensoy’un, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı da hazır bulundu.

15 Eyl 2020 - 10:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.