Sevgi Korosu gönülleri fethetti

Bolu Anadolu Lisesi, “Sevgi Korosu” projesi ile gönülleri fethetti. Proje kapsamında Bolu Anadolu Lisesi ile Büyük Berk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden oluşan koro Kültür Merkezinde verdiği konser ile konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Bolu Anadolu Lisesi tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen “Müzik Hiçbir Engel Tanımaz” isimli konsere Bolu Valisi Aydın Baruş, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Bolu Anadolu Lisesi Müdürü Fuat Durmuş, Okul Aile Birliği Üyeleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Sunuculuğunu Bolu Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Dilek Ustaoğlu’nun yaptığını programın açılış konuşmasını yapan ve Okul Müdürü Fuat Durmuş “Sevgi Korosu” projenin amacı hakkında bilgi vererek, katılımcılara iyi eğlenceler diledi.

Okul müdürünün konuşmasının ardından Bolu Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Çağdaş Akman ile Büyük Berk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müzik Öğretmeni Çağla Sakarya İkiz yönetimindeki koro sevgi ve dostluk üzerine yazılmış birbirinden güzel Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.

Bolu Anadolu Lisesi ile Büyük Berk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden oluşan Sevgi Korosu’nun seslendirdiği parçalara seyirciler de eşlik etti. Oldukça keyifli geçen konserde her parçanın ardından koro üyeleri büyük alkış aldı.

Konser sonrası öğrencileri ve öğretmenleri hem hazırladıkları proje nedeniyle hem de sergiledikleri başarılı performansları nedeniyle Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ile birlikte tebrik eden Vali Baruş “Sevgili gençler, proje kapsamında bu kurduğunuz dostluğun ve kaynaşmanın ilelebet devam etmesi çok önemli. Yüreğinize, gönlünüze sağlık. Müziğin hiçbir engel tanımadığını bizlere çok güzel bir örnek ile gösterdiniz. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi. HABER MERKEZİ


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.