Sevgililer Gününde “Ben onsuz yapamam” dedi, bileklerini kesti

Sevgililer Gününde sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma giren 26 yaşındaki genç, “Ben onsuz yapamam” diyerek not bıraktıktan sonra önce bileğini kesti ardından da ilaç içerek intihar etti. Sevgilisi tarafından terk edilen gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABER: KASIM ŞAHİN

Edinilen bilgiye göre Gölyüzü Mahallesi İlhan Sokakta ailesi birlikte oturan 26 yaşındaki S.K.isimli genç dün sevgilisinden ayrıldığı gerekçesiyle bunalıma girdi. Jiletle sağ bileğini kesen genç daha sonra bir miktar ilaç içerek intihar etti. Ailesi tarafından kanlar içersinde yarı baygın şekilde bulunan S.K., İzzet Baysal devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. İntihar eden gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

NOT BIRAKTI

14 Şubat Sevgililer Gününde sevgilisi tarafından terk edildiği gerekçesiyle bunalıma giren S.K., intihar etmeden önce; “Beni affedin. Onsuz yapamam. Bana kızacaksınız ama ben onsuz YAŞAYAMAM. Nefes alamam. Şimdi gidiyorum. Beni affedin” notunu kullandığı bilgisayarın ekranına bıraktıktan sonra jiletle sağ bileğini kestiği ve ardından da bir miktar ilaç içtiği öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

14 Şub 2016 - 18:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Zerhos tugay - la gardas ne gerek var boyle seylere kimse ben o olmadan yasayamam diyemez yalnizlik bitek allaha aittir gardasim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Şubat 18:40