Sezar ve Artos uyuşturucu aradı

19 kişilik personelden oluşan narkotik ekipleri, 2 arama köpeği ile metruk binalarda ve şüpheli kişilere yönelik uygulama yaptı.

Haber: Volkan Yılmaz

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu kullanımı ve satışını önlemeye yönelik uygulama yaptı. Uygulama kapsamında 19 personel ve narkotik madde arama köpekleri Sezar ile Artos görev aldı. Ekipleri, kentteki metruk binalarda narkotik köpekleri eşliğinde arama yaptı. Ayrıca sokaklarda, şüpheli kişiler durdurularak Genel Bilgi Taraması Kontrolü ve üst araması yapıldı. Bolu Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 2020 yılında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda 60 kilo esrar, 71 kilo eroin 2 bin 300 adet ecstacy ve 1960 captagon maddesi ele geçirildiği bildirildi.

23 Ağu 2020 - 00:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.