SGK’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Yaklaşık 3 yıl önce Düzce SGK İl Müdür Yardımcısı iken Bolu SGK İl Müdürü olan Erhan Çavuş’un görev yeri değişti.

HABER: KASIM ŞAHİN

Çavuş Sakarya SGK İl Müdürü oldu. Bolu’da başarılı bir şekilde görevini sürdüren, kurum içerisinde personel tarafından sevilip sayılan Erhan Çavuş’un atanması personel tarafından üzüntüyle karşılandı. Çavuşun yerine Niğde SGK İl Müdürü Mustafa Turan getirildi.

MUSTAFA TURAN KİMDİR

1968 yılında Adıyaman’da doğdu. Sosyal Güvenlik ailesine Ocak 1999 tarihinde Diyarbakır SSK İl Müdürlüğüne İcra memuru olarak katıldı. Sırası ile Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde İcra memuru, Şef, Orhangazi Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü, Diyarbakır Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı, Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde İskenderun Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü son olarak Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken 09.03.2015 tarihinden itibaren Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atandı. Anadolu Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Maden Teknikerliği, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve MBA İşletme Yüksek Lisans programı tamamladı. Evli ve dört çocuk babasıdır.

26 Eki 2016 - 13:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.