Şiddetli yağmur Bolu’yu felç etti

Dün sabah saatlerinde başlayan ve gece yarısından sabaha kadar yağan şiddetli yağmur ve yıldırım çakması Bolu’yu felç etti. 24 saat içerisinde 60 ev ve işyeri sular altında kalırken, bir eve de yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Birde trafo patladı.

Haber: C. Kutay AYKAN

Şiddetli yağmur ve yıldırım çakması sonrası Bolu merkez adeta felç oldu. Merkez Tepecik Mahallesi Ahmet Baysal Bulvarı Müstakil Evlerde çatıya yıldırım düşmesi sonucu bir evin ahşap çatısı ve duvarla alev aldı. Sabaha kadar su baskınlarına ve yangınlara müdahalede bulunan Bolu Belediyesi itfaiye ekipleri bu eve de zamanında yetişerek, yangını büyümeden önledi.

24 saattir aralıklı olarak şiddetli bir şekilde yağan yağmur nedeniyle 80’nci yıl alt geçidi, Gölyüzü Mahallesi alt geçidi sular altında kalarak, kapandı. Edinilen bilgiye göre ilimizde 60 iş yeri ve ev sular altında kaldı. İtfaiyenin yanı sıra su baskınlarına vatandaşlarda destek verdi. Civril Mahallesinde de bir elektrik trafosu düşen yıldırım sonrası patladı. İtfaiye su baskınlarına ve yangınlara hala daha müdahale etmeye devam ediyor.

19 May 2019 - 11:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Erhan Beykoz - Her mecliste dünyada böyle bir şehir yok, dünyanın en iyi alt yapısını ben yaptım, dünyanın yaşanabilir en iyi kenti Bolu! diyerek kendini kandıran Alaaddin'e kapak olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mayıs 11:32