Şikayetlerinize anında işlem

Vatandaşlarımız, 2015 yılında Bolu Belediyesi tarafından yeni hizmete giren toplu taşıma sistemi ile ilgili tüm istek ve şikayetlerini Belediye’nin ücretsiz hattı 444 26 58 nolu telefonunu arayarak bildirebilirler.

HABER MERKEZİ


Yeni sistemdeki toplu taşıma araçları, araç takip sistemi ve 24 saat kayıt yapan kamera sistemi ile izlenmektedir. Ayrıca çağrı merkezinde sadece toplu taşıma araçlarından gelen istek ve şikayetlerin hızlı bir şekilde sonuçlandırılması amacıyla ekip görevlendirilmiştir.

Vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarında karşılaştıkları olumsuz durumlarda belediyemizin ücretsiz 444 26 58 nolu telefonu araması sonucu görevli personel tarafından kendisine anlık dönüş yapılacaktır.

Bu sebeple yeni sistemde meydana gelebilecek olumsuzlukların daha hızlı çözülmesi adına vatandaşlarımızdan yaşadıkları sıkıntıları anında ücretsiz şikayet hattına bildirmelerini rica ederiz.

Ayrıca 1 Şubat 2015 tarihinden sonra nakit binişlerin yapılamayacak. Bu sebeple belirtilen tarihe kadar vatandaşlarımızın Bolu kartlarını almaları önemle duyurulur.

27 Oca 2015 - 18:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

02

aydın.çabukyüksel - tek.kart.sistemi.yani.tüm.illerde.aynı.kart.ne. zaman.çıkacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 18:35
01

Ertuğrul Beyhan - telefon hiç cevap vermedi.hep meşgul çalıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 18:35