ŞİŞMAN POLİS OLMAYACAK…

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği ile şişman polisler için eğitici eğitim düzenlendi. 18 şişman polis 26-27 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılan eğitim sonrası sertifikalarını aldılar. Şişman polisler aldıkları eğitim sonrası zayıflamaya başladılar.

Haber: Kasım ŞAHİN

Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. Esra Uca, Hemşire Emine Özdoğan, Diyetisyen Gamze Karakaya ve Psikolog Ayşe Kudu Arıcan tarafından;Sunum Teknikleri ve Olumlu Eğitim Ortamı, Fiziksel Aktivite, Sağlıklı Beslenme, Obezite, Sağlıklı Besin Seçimi,Obezite Tedavisinde Yeme Tutum Değişikliği konularında eğitim yapıldı.

Programın ikinci gününde ise katılımcılar; aldıkları eğitimlerin uygulama bölümü olarak beslenme ve fiziksel aktivite konularında sunumlar yaptılar. Katılımcılara antropometrik ölçüm alım teknikleri ve anket uygulama yöntemleri uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitim programı katılım belgelerinin verilmesi ile son buldu.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde görev yapan şişman polisler aldıkları eğitim sonrası beslenmelerine dikkat ederken gün geçtikçe de zayıflamaya başladılar. Yakında emniyet mensupları arasında şişman polis olmayacak gibi görülüyor.

06 Mar 2015 - 19:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

03

şişman olmayan kursiyer - bu kurs şişman polislerin zayıflama kursu değil. obezite ile mücadele eğitici eğitmenliği kursu.kursiyerlerin arasında şişman olmayanlarda var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mart 19:13
02

bolulu - kasım bey haber yanlışyanlış yapmış sın her zamanki gibi biraz zahmet verde araştırıp öyle yapınyapın..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mart 19:13
01

Çok güldüm - bu eğitim şişmanlara verildiyse ,tersten söyleyim kırsa katılan fotodaliler şişmansa vay teşkilatın % 55 inin haline

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mart 19:13