Şok operasyon 35 kişi gözaltına alındı

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü FETÖ/PDY soruşturma kapsamında dün sabah itibariyle yeniden düğmeye bastı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı bir operasyon düzenleyerek 35 kişiyi gözaltına aldı.

Haber: Kasım ŞAHİN

TEM ve KOM Şubesi ekipleri 24 Kasım Öğretmenler gününde, Bolu Merkez, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Kayseri, Sakarya ve Ankara illerinde oturdukları tespit edilen ve haklarında gözaltı kararı bulunan 35 kişi için eş zamanlı operasyon düzenledi.

FETÖ/FDY soruşturma kapsamında aranmaları bulunan öğretmen, Polat A.Ş., çalışanları, Memur, Akademisyen, Tapu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanı, Üniversite öğrencisi, Bank Asya eski çalışanları, esnaf ve özel sektörde çalışan toplam 35 kişiyi eş zamanlı operasyonlar yakalayıp Bolu’ya getirdi. Yapılan operasyonlarda KOM Şubesi tarafından 18, TEM Şubesi tarafından ise 17 kişi olmak üzere 35 kişi yakalandı. Gözaltına alınanların ifadelerinin alınma işlemleri başlatıldı.

25 Kas 2016 - 15:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.