Suat Güner dolu dizgin

Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Bolu’ya som 18 yılda 506 milyon lira tarımsal destek ödemesi yapıldığını duyurdu. Öte yandan dur durak bilmeyen Başkan Güner, her gün farklı bir yerde iftar ve sahur programlarına katılıyor.

Haber: Ceylan Beykoz

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yoğun bir program içerisine giren Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, son 18 yılda Bolu’ya 506 milyon lira tarımsal destek ödemesi yapıldığını açıkladı. Tarımsal kalkınmaya destek amaçlı verilen bu destekler çiftçilere can suyu oldu.

Öte yandan her gün farklı bir yerde iftar ve sahur programlarına katılan Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in yaptığı çalışmalar göz doldurdu. İftardan sonra ise mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güner, gittiği yerde yoğun ilgi gördü.

11 Nis 2022 - 14:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.