Suç şebekesi çökertildi

Bolu’da bir ev ve işyerlerinden hırsızlık yaptığı öğrenilen 4 kişilik suç şebekesi Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu dedektifleri tarafından çökertildi.

Haber: Kasım ŞAHİN – Faruk ÇİDEM

İlimizin çeşitli semtlerinde toplamda 8 ev ve iş yeri ile 3 otomobili soyan, 1 kişiyi dolandıran 4 kişi, otomobille kaçarken polisin takibi sonucu yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezinde son dönemde artan ev ve iş yeri soygunları ile ilgili araştırma başlattı. Soygunları 4 kişilik bir çetenin gerçekleştirdiğini belirleyen polis, bu kişilerin eşkallerini belirledi. Polis ekipleri, şüphelilerin hırsızlık olaylarında kullandığı 34 AU 4085 plakalı otomobili, kent merkezindeki PTT Caddesi'nde görünce takibe başladı. Sürücüsü polisin 'Dur' ihtarına uymayan otomobil, caddenin sonunda bir otomobile çarparak durdu. Otomobilde bulunan H.Ö., Ö.B., S.G. ve E.G. gözaltına alındı.

Liderliğini cezaevi firarisi 24 yaşındaki H.Ö.'nün yaptığı çetenin, kentte 4 ev, 4 iş yeri ve 3 otomobilde hırsızlık yaptığı ve 1 kişiyi dolandırdığı belirlendi. Şüphelilerin üzerinde hırsızlıktan elde ettikleri para, kaldıkları evde ise sigara, elektronik ağırlıklı çok miktarda ev eşyası ile değerli saatler bulundu.

Poliste 27 ayrı suç kaydı bulunan H.Ö.'nün, Çanakkale'de kaldığı ev arkadaşını aynı şekilde dolandırıp Düzce'ye geldiği, 1.5 ay önce Düzce'den sahte kimlikle kiraladığı araçla da Bolu'ya gelerek eylemlerini gerçekleştirdiği saptandı. Şüpheliler, polisteki sorguları ardından adliyeye sevk edildi.

26 Ara 2016 - 17:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.