Şükran günlerinin 2. Günü bayram havasında geçti

İzzet Baysal Şükran Günleri 2. Gününde de büyük bir coşku ile devam etti. Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi önünde Anaokullarının gösterileri ile başlayan şenlikler daha sonra İzzet Baysal Caddesi üzerindeki stantların gezilmesi ile devam etti.

Şükran günlerinin 2. Günü bayram havasında geçti
Haber albümü için resme tıklayın

Programların devamında Bolu Belediyesi tarafından halka yemek ikramı gerçekleştirildi ve yemeğin ardından Necip Fazıl kültür Merkezi’nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolu Bağışçılar Vakfı tarafından gerçekleştirilen 'Sevgi Temalı' şiir, kompozisyon, resim ve öz çekim yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Şükran Günleri’nin 2. Gününde Kent Meydanı’nda anaokulu öğrencilerinin hazırladığı programla başlayan etkinlikler, gün boyu aynı hareketlilik ve renkle devam etti. 2. Gün programlarına Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ile vakıf üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Program, Kent Meydanında Kadın Dayanışma Platformu'nun Anneler Günü nedeniyle Solmaz Baysal ve Mebrure Bağışgil'e plaket vermesi ile başladı. Buradaki programda daha sonra Mebrure-İlhan Bağışgil Anaokulu öğrencileri 'Yeşil Ördek', Solmaz-Ahmet Baysal Emineana Anaokulu öğrenciler modern dans ve İzzet Baysal Anaokulu öğrencilerinin 'Kafkas Dansı' gösterileri ile devam etti. Dans gösterilerini sergileyen öğrencilerin performansı protokol üyeleri ve aileleri tarafından uzun süre alkışlandı. Programın devamında protokol üyeleri ve gösteri yapan öğrenciler tarafından İzzet Baysal'ın 98. doğum günü nedeniyle 98 adet balon havaya bırakılarak burada açılan anaokulu stantları gezildi.

Daha sonra Bolu protokolü Bolu Valiliği binasının önüne Yamaner ailesi tarafından yaptırılan çeşmenin açılışını yaptı.

Etkinlikler İzzet Baysal Caddesi’nde açılan stantlarda devam etti

İzzet Baysal Şükran Günleri’nin 2. Günü etkinlikleri İzzet Baysal Caddesi’nde devam etti. Caddede stant açan kuruluşların ve okulların birbirinden güzel gösterileri programa ayrı bir güzellik kattı. Havanın güneşli ve aynı zamanda Anneler Günü de olması nedeniyle cadde, Şükran Günleri’nde doldu taştı.

Vali Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ahmet Baysal ve diğer protokol üyeleri caddede açılan her standa uğrarken stantlarda yiyecek, içecek ve çeşitli gıdaların sunumunun yanı sıra çizgi film karakterlerinin canlandırmaları beğeni topladı. Stantların yanı sıra halk oyunu gösterileri, defileler ve çeşitli folklor oyunları da hem protokolü hem de vatandaşları coşturdu.

İzzet Baysal Şükran Günleri programında yer alan bir diğer etkinlikte de il genelindeki okullarda yapılan 'Sevgi Temalı' şiir, kompozisyon, resim ve öz çekim kategorilerinde yapılan yarışmalar neticesinde dereceye girenlere Necip Fazıl kültür Merkezinde hediyeleri verildi. Programda ayrıca İzzet Baysal Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Giyim ve Teknoloji Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ve teması 'Anne' olan defilesi de yer aldı. HABER MERKEZİ


11 May 2015 - 19:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.