Teknik Personel ve Orman Muhafaza Memurlarının geniş kapsamlı eğitim semineri Mudurnu’da başladı

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü personelinin mesleki yeterliliğinin geliştirilmesi, yeni yayımlanan mevzuat ile uygulamalar hakkında bilgi verilmesi, temel prensip ve uygulamada birliğin sağlanması ile hizmet kalitesi ve verimliliğin arttırılması amacı ile Makine ve İkmal, Orman Koruma, Personel, Mali İşler ve Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlükleri konularını kapsayan ve 3 grup halinde gerçekleştirilecek eğitim seminerleri Mudurnu Sarot Termal Park Otelde başladı.

Teknik Personel ve Orman Muhafaza Memurlarının geniş kapsamlı eğitim semineri Mudurnu’da başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Açılış konuşmasını yapan Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, bu denli büyük bir seminerin Bölge Müdürlüğümüzce ilk defa düzenlendiğini, burada edinilecek bilgilerle yıl içerisinde karşılaşılacak sorunların en aza indirgeneceğini, aynı zamanda yeni yayınlanan mevzuat ve uygulamalar hakkında bilgi sahibi olunacağını, bu sayede uygulamalarda birliğin sağlanacağını ve kaliteli hizmet üretip verimliği artırmayı hedeflediklerini ifade ederek eğitim seminerinin verimli ve başarılı geçmesi temennisiyle konuşmasını tamamladı.

7-8-9 Mart 2016 tarihinde yapılacak ve Orman Koruma Şube Müdürlüğü konularını içeren 1. Grup eğitimine 40 Teknik personel ve 120 Orman Muhafaza Memuru katıldı. Eğitim yeni yürürlüğe giren 305 ve 293 sayılı tebliğler, orman zararlıları ve mücadele yöntemleri ile damga ve nakliye tezkerelerinin kullanımı konularını kapsayacak.

3 grup halinde gerçekleşecek ve 110 Teknik personel ile 230 Orman Muhafaza Memurunun katılacağı seminerler 30 Mart 2016 günü sona erecek. HABER MERKEZİ

09 Mar 2016 - 19:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.