TEM bu bayram boş kaldı

Her yıl Ramazan Bayramı öncesi araç kuyruklarının oluştuğu TEM Otoyolu, bu yıl sessizliğe büründü. Her bayram milyonlarca araç geçen yoldan bu bayram geçen araç sayısı yüz bini bulmadı.


Her yıl bayram tatilleri öncesinde yola çıkan vatandaşların kuyruk oluşturduğu TEM Otoyolu, tam kapanma ve şehirlerarası kısıtlama sebebi ile Ramazan Bayramı öncesinde boş kaldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma sebebiyle Ramazan Bayramı öncesinde yollar boş kaldı. Her yıl bayram tatilleri öncesinde yola çıkan vatandaşların kilometrelerce uzunluklarda kuyruklar oluşturduğu TEM Otoyolu da bu yıl sessizliğe büründü. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde İstanbul ve çevre illerde yaşayan vatandaşların memleketlerine ya da tatil bölgelerine gitmek istemesi ile trafiğin durma noktasına geldiği TEM Otoyolu Bolu geçişi bu yıl boş kaldı.

Çok az sayıda aracın geçiş yaptığı TEM Otoyolu, havadan da görüntülendi.

14 May 2021 - 01:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.