Terör mağduru ve asker ailelerine ne kadar yardım yapıldı?

Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın 2016 yılı faaliyet raporuna göre Bolu’da terör yüzünden mağdur olan aile, kurumlara ve asker ailelerine toplam 66 bin 5 yüz 50 TL yardımda bulunuldu.

Özel Haber: Esra ÖZTÜRK

Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın 01. 01. 2016 ile 31. 12. 2016 tarihleri arasında ki bir yıllık faaliyet raporundan edinilen bilgiye göre terör yüzünden mağdur aile, kurumlara ve asker ailelerine geçtiğimiz sene toplam 66 bin 5 yüz 50 TL yardım yapıldı.

Bu kişilerin içinden muhtaç asker aile yardımı adı altında toplam 38 bin 7 yüz 50 TL’lik yardım yapıldı. Bu yardım faydalanan ise toplam 30 kişi oldu. Aynı zamanda yardıma ihtiyacı olan asker çocuklarına toplam 300 TL yardım yapıldığı faaliyet raporunda yer aldı. Bu yardımdan ise toplam çocuk yararlandı.

Terör zararı yardımlarında ise toplam 27 bin 5 yüz TL yardım yapıldı. Bu yardımdan ise toplamda 5 kurum ve aile yararlandı.

09 Oca 2017 - 16:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.