Terörü lanetlemek yetmiyor

Bolu Barosu, önceki gün Ankara’da Türk Silahlı Kuvvetleri Personelini taşıyan araçlara yönelik terör saldırısı hakkında yazılı açıklama yaptı. Bolu Barosu; “Ülkemin başkentinde, ülkemin kalbine yönelik bu hain pusuyu kınamak bir görev ise de sıradanlaşan bu söylem acımızı da sıradanlaştırıyor” dedi.

Bolu Barosu tarafından yapılan yazılı açıklamada şunları söyledi; “Ankara’da Türk Silahlı Kuvvetleri Personelini taşıyan araçlara yönelik terör saldırısı sonucu 28 vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini büyük bir esefle öğrenmiş bulunmaktayız. Ülkemin başkentinde, ülkemin kalbine yönelik bu hain pusuyu kınamak bir görev ise de sıradanlaşan bu söylem acımızı da sıradanlaştırıyor. Ülkemi yaşanmaz hale getiren, bize Orta Doğunun karanlığını reva gören ve koskoca bir ülkeyi bataklığa komşu kılan, mezhepçi, ayrıştırıcı söylemle hayatımızı yangın yerine çevirenlerin sorumluluğunu bir türlü görmek istemeyenlerin halkımıza reva gördüğü bu kaos ve bilerek yaratılan bu kargaşa barışın önündeki en büyük engeldir. İnsanlıkla, vicdani ve ahlaki hiçbir değerle bağdaşmayan bu saldırı bizi derinden yaralamıştır. Yaşamını yitiren tüm canlara, askerlerimize vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine ve ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” diye söyledi. HABER MERKEZİ

18 Şub 2016 - 18:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.