Terzilerin Ahisi Pehlivan

Ahilik Kültürü haftası kutlamaları çerçevesinde Mudurnu’da düzenlenen programlarda Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi Mustafa Pehlivan ilk defa yılın Ahisi seçildi.

Haber: Semih BAYKAL

Ahilik Kültürü Haftası kutlama programını Bolu Valisi Aydın Baruş'un katılımıyla Mudurnu’da gerçekleşti. Kutlama programı dâhilinde; Şed Kuşatma töreni, Halk oyunları gösterileri gerçekleştirilmiş olup,Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi Mustafa Pehlivan ilk defa yılın Ahisi seçildi ve ödülü verildi. Program, Mudurnu çarşı içinde Bolu Valisi Aydın Baruş’un esnaf ziyaretleri sonrasında yapılan Esnaf duası ve Ahi Pilavı-helva ikramı ile son bulmuştur.

“SEVDİKLERİ İLE BİRLİKTE SAĞLIKLI VE MUTLU UZUN YILLAR TEMENNİ EDERİZ”

Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak ilk kez odadan ahi seçilen Mustafa Pehlivan ile ilgili açıklama yapan Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz şunları söyledi; “ Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak, ilk kez odamızdan seçilen Ahimiz Sayın Mustafa PEHLİVAN’A sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu uzun yıllar temenni eder, ayrıca üyelerimiz başta olmak üzere tüm esnaf, sanatkârlarımızın ahilik haftasını ve esnaf bayramını en içten dileklerimizle kutlar, bereketli ve bol kazançlar dileriz” dedi.

31 May 2016 - 08:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.