TOMA sokağa indi

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde yaşanan terör olaylarının ardından aldığı güvenlik önlemleriyle dosta güven, düşmana korku vermeye başladı. Emniyet Müdürlüğünün demirbaşı olan TOMA’da Valilik önünde görev yapmaya başladı.

Haber: Kasım ŞAHİN

İstanbul ve ardından İzmir’de yaşanan terör olaylarından sonra Bolu’da güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı. Dün akşam saatlerinde Polis Özel Harekat Timleri Valilik binası ve Kent Meydanında görev yaparak, dosta güven, düşmana ise korku saldı. Güvenlik önlemleri üst seviyede alırnırken bu gün ise aynı bölgede TOMA görev yapmaya başladı. Asayiş, TEM ve KOM Şubelerinin yanı sıra Güvenlik Şube ve İstihbarat Şubelerinde görev yapan tüm ekipler şehrimiz genelinde alarma geçerek, terör konusunda çevre güvenliklerini arttırdı. Güvenlik önlemlerine TOMA’da katıldı. Özel ekipler tarafından kullanılan Bolu İl Müdürlüğü demirbaşlarının başında gelen TOMA Valilik binası önünde, toplumsal olaylara karşı göz önünde tutulmaya başladı.

06 Oca 2017 - 17:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.