Trafik kontrollü sağlanıyor

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Bolu Doğu ile Yeniçağa kavşakları arası 17-20. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları başladı.

Haber; Gönül Olutürk

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Anadolu Otoyolu'nun Bolu doğu-Yeniçağa kavşakları 17-20. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten (Ankara-İstanbul) iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor. TEM’de çalışma yapılan diğer bir yol bölümü ise Bolu Dağı Kaynaşlı çıkışı. Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı kavşağı-1.Bölge (İstanbul) Müdürlüğü sınırı 4-9. kilometrelerinde üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten (İstanbul-Ankara) iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor. Sürücülerin diğer bir dikkat etmesi gereken güzergahta Adapazarı.

Otoyolun Ankara-İstanbul yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştirilecek.

02 Eki 2017 - 10:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.