Trafikten bayram uyarısı

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler D-100 Karayolu ile TEM Batı Gişeleri otoyol girişinde bayram tatiline erken çıkan sürücüleri durdurarak kendilerini trafik kurallarına uyma ve emniyet kemeri yönünde uyarılarda bulunup, iyi bayramlar dilediler.

Trafikten bayram uyarısı
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Kasım ŞAHİN

Ramazan bayramına iki gün kala ve bayrama erken çıkan sürücüler için Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, can ve mal kaybı olmaması için uyarı uygulaması yaptı. Tatile Cum gününden girmeye başlayan sürücüleri D-100 Karayolu ile Otoban Batı gişeleri girişinde durduran trafik ekipleri önce sürücüleri iyi yolculuklar dilektin sonra, “Lütfen emniyet kemerlerinizi takılı tutunuz. Gideceğiniz yere 5 dakika geç gidin fakat sevdiklerinize, sizi bekleyenlere sağ salim varın. Trafik kurallarına mutlaka uyun” diyerek tatlı dille uyarıda bulunduktan sonra içerisinde kurallar ve yapılması istenen açıklamaların bulunduğu broşürlerden verdiler.

Yapılan uygulamanın yerinde ve çok önemli olduğunu vurgulayan sürücüler ile araç içersindeki yolcular, “Bu uygulamalar biz sürücüler açısında çok önemli. Sadeci birer bir yapılan konuşmalarla değil bizlere verilen broşürlerle de daha çok bilgi ediniyoruz. Bizlerde can ve malımız için gece gündüz çalışan başta trafik polisleri olmaz üzere tüm Emniyet Müdürlüğü personelinin Ramazan bayramını kutlarız” dediler. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de sürücüler ile yolcuların Bayramlarını eni iyi şekilde geçirmeleri ve sevdiklerine sağ sağlim varmaları için temennide bulundular.


25 Tem 2014 - 18:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.