Trafoyu sosyal mesajla renklendirdi

SEDAŞ, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık yaratma amacıyla Kocaeli’ndeki bir trafoyu sosyal mesajla renklendirdi.

Haber: Aysun Beykoz

Tuvalimiz Trafolar projesi kapsamında kent merkezindeki trafodan sokak hayvanları için “Can dostlarımız bize emanet” çağrısı yapıldı. Sakarya’da iş sağlığı ve güvenliğini vurgulayan trafo boyamasıyla başlayan “Tuvalimiz Trafolar” projesinin ikinci etabında, Kocaeli’ndeki bir trafoya 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel mesaj yazıldı. Kent merkezindeki trafo, sokak hayvanlarının karşı karşıya kaldığı beslenme sorununa değinen bir mesajla boyandı. “Can dostlarımız bize emanet” mesajı yazılan trafo aracılığıyla sevimli dostlarımızın aç ve susuz kalmamaları için duyarlılık çağrısı yapıldı.

“TOPLUMSAL DUYARLILIĞI ARTIRACAĞINA İNANIYORUZ”

SEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörü Sinem Yorulmaz, 4 Ekim tarihinin bu anlamda özel bir gün olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti. “Aynı havayı soluyup aynı duyguları hissettiğimiz, kendilerine özgü yaşam biçimleri olan hayvanları korumak adına farkındalık oluşturmayı hedefleyen özel bir gündür. SEDAŞ Ailesi olarak Hayvanları Koruma Gününde trafomuz aracılığıyla sokak hayvanları için yaptığımız bu çağrının da toplumsal duyarlılığı artıracağına inanıyoruz” dedi.

05 Eki 2021 - 10:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.