TSO, Hisarcıklıoğlu ile buluştu

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

TSO heyeti, başkentteki temasları arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Hisarcıklıoğlu’na yapılan ziyarete Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin de katıldı. Heyeti makamında kabul eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, heyette bulunan TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile tanışarak kendileri ve işleriyle ilgili bilgiler aldı. Bolu’nun gerek coğrafi olarak, gerekse kapasitesi itibariyle bölgenin önemli Odalarından birisi olduğunun altını çizen Hisarcıklıoğlu, önümüzdeki dönemde Bolu TSO’nun yeni Başkan Türker Ateş liderliğinde, tüccar ve sanayicisinin gelişimi için aktif çalışan, bölgenin önemli aktörlerinden birisi olmasını beklediğini ifade etti. TSO Başkanı Türker Ateş, Odanın üst kuruluşu olan TOBB’nin Bolu ile merkezi yönetim arasındaki köprü olduğunu belirterek, tabandaki üyelerden gelen bütün sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması ve iş dünyasının önünü açan düzenlemelerin yapılması hususlarında itici güç görevi üstlendiğini kaydetti. Üyelerinin kendilerini ve mesleklerini geliştirerek global rekabet yarışında yerlerini güçlendirmeleri için onların önünü açacak çalışmalarda bulunacaklarını kaydeden Ateş, göreve başlayan yeni Yönetim Kurulu’nun gündemindeki konu ve projeler hakkında Hisarcıklıoğlu’na bilgiler aktardı.Ziyarette yine İlin gündeminde çözüm bekleyen iktisadi konularına ilişkin hazırlanan, içinde Tarımsal ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu teşvikleri ve Bolu’nun durumu, reel sektörün nitelikli eleman temin sorunu, turizm, Bolu’nun ihracat potansiyelinin geliştirilmesi gibi başlıklar bulunan bilgi ve talepleri içeren dosya Başkan Türker Ateş tarafından Hisarcıklıoğlu’na verildi. Ziyaret bitiminde ayrıca Meclis Başkanı Gökhan Yaman ve Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, TOBB TV’ye ziyaretin ayrıntılarını değerlendirdi.

13 Tem 2013 - 21:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.