TSO’dan Emniyete ziyaret

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri, İlimiz Emniyet Müdürlüğü’ne atanan İbrahim Özel’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Haber: Erdal TANRIVERDİ

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Gökhan Yaman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Lebibe Özçağlar, Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Fidan ve Genel Sekreter İsmail Gören’in katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, İlimiz Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Özel’e görevinde başarı dilekleri iletildi. TSO Başkanı Türker Ateş tarafından ayrıca Bolu ilinin genel ekonomik ve sektörel yapısı ile TSO’nun çalışma ve faaliyetleri hakkında Özel’e kısa bilgiler verildi.

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun ziyaretlerinden ve başarı dileklerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Başkan Ateş, Meclis Başkanı Gökhan Yaman ve Oda Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

23 Kas 2016 - 12:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.