Tuncay Çavdar'dan projesi Narven'e ziyaret

Türkiye’de büyük turizm tesislerinin birçoğunda imzası bulunan, yüksek Mimar Tuncay Çavdar Narven projesini yerinde değerlendirmek üzere Narven’e geldi.

Haber: BMA

Türkiye’de ve dünyanın birçok yerinde deneyimli ekibiyle yüzün üzerinde projeye imza atan Tuncay Çavdar ilk günden beri çok önemsediği Narven Termal Kasaba’yı ziyaret etti. Proje ekibi ile birlikte Narven’i gezen ve bilgi alan Çavdar daha sonra Narven İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız ve Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız ile birlikte yemekte bir araya geldi.

Sohbet ortamında geçen yemeğin ardından Narven Termal Kasaba bünyesinde faaliyete geçen Karaağaç Toplantı Salonu’nda Narven İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, Proje Müdürü Nedret Yıldız, Narven A.Ş. İşletme Müdürü İbrahim Yüksel ve Mimar Tuncay Çavdar istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından proje ile ilgili görüşlerini dile getiren Tuncay Çavdar, “Biz elimizden geleni yaptık. Çok sevdiğimiz bir tesis. Fakat yatırımcılar, Proje ekibi ve çalışanlar gerçekten burayı bir cennet haline getirmişler. Bizim sarf ettiğimiz emekler ve hayallerimiz bu sayede gerçeğe dönüşmüş oldu. Bundan sonraki süreçte de daha güzelini, daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah tamamlandığında çok güzel bir eser ortaya çıkmış olur” ifadelerini kullandı.

08 Eki 2017 - 11:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.