Türk Metal Sen’den Eğitime tam destek

Türk Metal Sendikası eğitime destek vermeye devam ediyor. Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi 2012-2013 öğretim yılında üyelerine 6, 7, 8 ve 9. sınıflarda okuyan çocuklarına ücretsiz İngilizce kursu düzenlendi....

Türk Metal Sendikası eğitime destek vermeye devam ediyor.

Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi 2012-2013 öğretim yılında üyelerine 6, 7, 8 ve 9. sınıflarda okuyan çocuklarına ücretsiz İngilizce kursu düzenlendi. 06 Ekim Cumartesi günü başlayan kursa sendika üyelerinin çocuklarından 150 öğrenci katıldı. İngilizce öğretmenleri Hakan Çoban, Senem Yıldız ve Esra karakuş eşliğinde 12 haftalık ilk programla başlayan kursların yıl boyunca devam edeceği öğrenildi. Türk Metal Sendikası Bolu şube başkanı Özgür Elçi, şube sekreteri Hakan Gülen, şube mali sekreteri Vedat Ateş kursun ilk günü ilk dersine katılarak öğrencilere başarılar dilediler. Türk Metal Sendikası Bolu Şube başkanı Özgür Elçi sendikalarının eğitim konusunda üyelerinin her zaman yanında olduğunu vurguladı. Elçi “Düzenlediğimiz kurslara ne kadar çok iştirak edilirse bizler içinde ve sizler içinde çok faydalı olacağını düşünmekteyim. Eğitim konusunda Türk Metal Sendikası ülkemizde birçok konuda sayısız eğitimler vermektedir. Siz değerli kardeşlerimizde bugün bu eğitimlerden birini almaktasınız. Sizlere hem okullarınızda hem de İngilizce kursunda başarılar dileriz” dedi.

07 Eki 2012 - 20:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.