Turkuvaz Okulları, basın mensuplarını ağırladı

Bolu Turkuvaz Eğitim Kurumları, düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarını ağırladı. Basına okulu gezdiren Genel Müdür Mehmet Çelebi, okul hakkında bilgiler verdi.

Haber: BMA

İlimizde güler yüzlü hizmeti ile faaliyetlerine devam eden Bolu Turkuvaz Eğitim Kurumları, basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programına katılan basın mensuplarını okul Genel Müdürü Mehmet Çelebi karşıladı. Çelebi ilk olarak basın mensuplarına okul kampüsünü gezdirip sağlanan eğitimle alakalı detaylı bilgiler aktardı. Olağan eğitimden sanata, spordan bilişime kadar öğrencilere farklı alanlarda eğitimler veren Turkuvaz Okulları, geniş kampüs alanı ile ailelerin en çok tercih ettiği okullar arasında yer alıyor.

Okul gezisi sonrası açık alanda gerçekleştirilen kahvaltıda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyuldu. Genel Müdür Mehmet Çelebi, kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplamayı da ihmal etmedi.

07 Ağu 2020 - 14:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.