Ulaştırma Bakanıyla Bolu masaya yatırıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile video konferans üzerinden bir toplantı gerçekleştiren AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Valisi Ahmet Ümit ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak; Bolu’da yürütülen çalışmaları değerlendirdiler.

Haber: Aysun Beykoz

Bolu ve ilçelerinde devam eden çalışmaların yanı sıra ihtiyaç duyulan projelerinde masaya yatırıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Toplantı hakkında açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Çok kısa bir süre önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak görevlendirilen Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, sağolsunlar görevine de hızlı bir başlangıç yapmış oldu. Pandemi nedeniyle Bakanlık ile iller arasındaki bağlantının kopmasına izin vermeyen Sayın Bakanımız, video konferans ile bizlerle bir araya geldi. Bizler de Bolu heyeti olarak Milletvekillerimiz ve Valimizle birlikte zaten daha önceden de sürekli istişare ettiğimiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ilimizde yapılması gereken çalışmalar hakkında Sayın Bakanımıza taleplerimizi ilettik. Başta Güney Çevre Yolu olmak üzere, yüksek hızlı tren, ilçe bağlantı yollarıımız, Abnat ve Kartalkaya turizm yollarımız, ilçelerimizin ihtiyacı olan çalışmalar daha doğrusu adeta adım adım Bolu’yu Sayın Bakanımızla Bolu’yu gezerek, yapılan çalışmaları ve taleplerimizi değerlendirme fırsatı elde etmiş olduk. Hemen hemen her talebimize olumlu karşılık vererek, yanında bulunan ilgili bürokratlara talimat veren Sayın Bakanımıza, Bolu’ya gösterdikleri hassasiyet ve önem için teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımız toplantı sonunda tüm Bolulu hemşerilerimize selamlarını ve hayırlı Ramazanlarını tebrik ederken, Pandemi sonrası en kısa sürede de ilimizi ziyaret edeceğini ifade etti” dedi.

08 May 2020 - 12:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.