Ulu Önder Atatürk, AİBÜ’de Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74’üncü yıl dönümünde, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde düzenlenen törende, minnet ve saygıyla anıldı....

Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74’üncü yıl dönümünde, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde düzenlenen törende, minnet ve saygıyla anıldı. AİBÜ Yerleşkesi’ndeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene, rektör yardımcıları, dekanlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen’in Atatürk Anıtı’na çelenk koyduğu törende, saat 09.05’te Atatürk’ün manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Aynı anda, kamu kurum ve kuruluşlarına ait araçlarda da sirenler çalındı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu ve gönderdeki bayraklar yarıya indirildi.

12 Kas 2012 - 20:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.