Üretim değerlendirme toplantısı yapıldı

Orman Müdürlüklerinin 2020 yılı üretim ve satış faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantısı ilimiz Bolu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Haber: N. Halid Altundal

Bolu, Kastamonu, Sakarya ve Zonguldak Orman Bölge Müdürleri, İşletme ve Pazarlamadan sorumlu Bölge Müdür Yardımcıları, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürleri ile her Bölge Müdürlüğünden bir Orman İşletme Müdürünün katıldığı 2020 yılı üretim ve satış faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı Bolu’da gerçekleşti.

Toplantıda 2020 yılında yürürlüğe giren Oduna Dayalı Orman Ürünlerinin Üretim İşlerine ait 310 Sayılı Tebliğ’de uygulamada karşılaşan sorunlar, vahidi fiyat alınırken dikkat edilecek hususlar, 6877/A sayılı Dikili Ağaç Satış Tamimine göre yapılan dikili ağaç satışlarının, üretim, takip ve kontrollerinin işletmeleri riske sokmadan ve daha az emekle nasıl yapılabileceği ve Orman Bilgi Sisteminde (ORBİS) Üretim faaliyetleri ile ilgili raporlamalarda karşılaşılan sorunlar görüşüldü.

Toplantıda söz alan Bölge Müdürleri ve diğer katılımcılar, komşu Orman Bölge Müdürlükleri arasında yapılan üretim ve satış değerlendirme toplantısının uygulamada birlikteliğin sağlanması ve karşılaşılan sorunların görüşülmesi adına faydalı olduğunu ve sonraki yıllarda da yılda en az bir defa yapılacak olan bu tür toplantıların faydalı olacağını dile getirilerek toplantı sona erdi.

04 Ağu 2020 - 13:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.