Üzmez Bolu’da incelemeler yaptı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez Bolu’daki Beşpınarlar, Göksu, Gölcük ve Yedigöller Milli Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Haber: Volkan Yılmaz

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez Bolu’ya geldi. İlimizde bulunan Beşpınarlar, Göksu, Gölcük tabiat parkının yanı sıra Yedigöller Milli Parkı’nı gezen Üzmez orman içinde ve göl çevrelerinde incelemelerde bulundu. Görevli personellerden gerekli bilgileri alan Üzmez daha sonra ilimizden ayrıldı. Üzmez’e incelemelerde 9.Bölge Müdürü Erdem Karaağaç ve İl Müdürü Serpil Uysal ile teknik personel eşlik etti.

21 Kas 2019 - 12:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.