Üzmez’den Ayşenur Arslan’a tepki

Bolu Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkan Vekili Ramazan Üzmez, Türklüğün şanlı mücadelesine hadsizce saldıran Ayşenur Arslan’a tepki gösterdi. Ramazan Üzmez yaptığı açıklamayla spiker Ayşenur Arslan’a sert çıkarak, “Siz kimin torunusunuz?” dedi.

Haber: Okay Özcan

Bolu Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkan Vekili Ramazan Üzmez, Türklüğün şanlı mücadelesine saldıran Halk Tv spikeri Ayşenur Arslan’a sert çıkarak şu açıklamaları yaptı, “Kıbrıs Türklüğünün var oluş mücadelesinin adı Türk Mukavemet Teşkilatıdır. Hadsiz bir spikerin bu kutlu hareketi ucuzlatması, mafyamsı bir yapı gibi göstermesi tam manasıyla Türk’ün şanlı mücadelesini bordolamak ve saldırmaktır. Tarafı EOKA “ENOSİS” taraftarı III.Makaryos’un torunu mudur? Böyle aymazca Türk Kuva-i Milliyesi olan kini nedir? Türk kamuoyundan ve şanlı onurlu mücadeleyi veren gazi ve şehitlerimizden özür dilemelisin Ayşenur Arslan. Sizi Yüce Türk Milleti adına kınıyorum.”

10 Şub 2022 - 16:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.