Vali Baruş Yayladınlar Köyünde Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Merkeze bağlı Yayladınlar Köyü’ne giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda geçen halk buluşmasına Ulumescit ve Muratlar Köyleri sakinleri de katıldı.

Haber: Aysun BEYKOZ

Bolu Merkeze bağlı Yayladınlar Köyü’ne giden Bolu Valisi Aydın Baruş İzzet Baysal Huzurevinde kalırken vefat eten İsmail Öztürk’ün cenaze namazına katıldı.

Vali Baruş’u İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Timuçin Erem, Yayladınlar Köyü Muhtarı Osman Poyraz ve vatandaşlar karşıladı.

Köy ziyaretinde Vali Baruş vatandaşlar ile köy konağında köyün sorunları üzerine bir süre sohbet etti. Yayladınlar köyü sakinleri de köy ve mahallelerinin sorun, istek ve önerilerini Vali Baruş’a ilettiler.

ULUMESCİT KÖYÜ ZİYARET EDİLDİ

Bolu Valisi Aydın Baruş, Yayladınlar Köyü’nden ayrıldıktan sonra Ulumescit Köyü’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada da köy muhtarı Mustafa Öztürk ve vatandaşlar bazı konuları Vali Baruş’a ilettiler.

Her iki köyde de vatandaşların taleplerini tek tek alan Vali Baruş, ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.