Vali BARUŞ'tan Akmina Fabrikasına ziyaret

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu'da üretim yapan Danone Firmasına ait Akmina Maden Suyu Fabrikası'nı gezerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Vali BARUŞ'tan Akmina Fabrikasına ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Bolu Valisi Aydın Baruş'un işyeri ziyaretleri devam ediyor. Vali Baruş bu kapsamda Danone markası altında Bolu'da faaliyet gösteren ve 65 kişinin istihdam edildiği Akmina Maden Suyu Fabrikasını ziyaret etti. Bolu Valisi Aydın Baruş'u Fabrikalardan Sorumlu Genel Müdürü Yardımcısı Murat Yeşilleten, Fabrika Müdürü Devrim Yangın ile çalışanlar karşıladı.

Ziyarette daha sonra Vali Baruş'aDanone markasının doğuşu, ürün yelpazeleri, ortak olduğu markalar ile Akmina Maden Suyu Fabrikası hakkında bilgiler veren Genel Müdür Yardımcısı Murat Yeşilleten ile Fabrika Müdürü Devrim Yangın, Akmina Maden Suyunun Irak, Suudi Arabistan, Cezayir, Libya, Çin, Azerbaycan, Türkmenistan, İsrail ve Filistin'e ihraç edildiğini belirttiler.

Ziyaretin devamında Vali Baruş yetkililer ile birlikte fabrikanın laboratuar, tank odası, şurup dolum odası ile üretim, depolama ve hammadde alanlarını gezdi.

Akmina Maden Suyu Fabrikası ziyaretinin sonunda Bolu Valisi Aydın Baruş'a Genel Müdür Yardımcısı Murat Yeşilleten ile Fabrika Müdürü Devrim Yangın tarafından ziyaretleri anısına çiçek ve bir plaket takdim edildi. HABER MERKEZİ


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.