Vali Zahteroğulları Tekirdağ Valisinin hatasına düşmedi

İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırıları gün geçtikçe artarken ve sivil ile çocukların bu saldırılan sonrası hayatlarını kaybetmesi ülke genelinde olduğu gibi Bolu’da sürüyor. Geçtiğimiz günlerde İsrail ürünlerini protesto etmek amacıyla iftar yemeğinde coca cola yerine bu firmanın yan ürünü olan fantanın iftar masasında bulunması Tekirdağ Valisi Ali Yerlika’yı zor durumda bırakmıştı. Aynı hataya Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları düşmeyerek Gazilere verilen iftar yemeğinde masalara Çamlıca gazozu, Col

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın hatasına düşmeyerek tedbiri önceden aldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Turizm Otelcilik Meslek Lisesinde Gazilerimiz ve şehit yakınlarına verilen iftar yemeğinde İsrail ülkesinin sermayesi altında bulunan Coca Cola ve Fanta yerine yerli üretim olan Çamlıca gazozu, Cola Turka ve Bolu’nun meşhur suyu Abant suları masalara konuldu.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın İsrail ürünlerini kullanmamaya yönelik iyi niyeti coca cola’nın yan ürünü olan Fantanın iftar masasına konulması medya da büyük yankı yaratmış ve Vali Yerlika konu hakkında yerel ve ulusal medyaya açıklama yapma zorunda kalmıştı. Bu olayları yakından takip eden Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ve yetkililer aynı duruma düşmemek için tedbiri önceden alarak, yeri üretim olan Çamlıca gazozu, Bolu’nun meşhur Abant suyu ile Cola Turka’yı iftarda konuklara sundular.

25 Tem 2014 - 18:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.