Valiliğin kapısı herkese açık

İçişleri Bakanlığınca, vatandaşın talep, öneri ve sorunlarını doğrudan iletebilmesi için başlatılan "Açık Kapı Milletin Kapısı Projesi" kapsamında oluşturulan Açık Kapı Bürosu, Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından hizmete sunuldu.

Haber: Ceylan Beykoz

İçişleri Bakanlığınca, vatandaşın talep, öneri ve sorunlarını doğrudan iletebilmesi için başlatılan "Açık Kapı Milletin Kapısı Projesi" kapsamında oluşturulan Açık Kapı Bürosu Bolu Valiliğinde hizmete açıldı. Açılışta, gazetecilere büro hakkında bilgi veren Baruş, büronun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla hayata geçirildiğini ifade etti. Baruş, büronun vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde çalışacağını da belirterek, "Amaç, vatandaşlarımızın devletten talep ve şikayetlerini kısa sürede neticelendirilmesi ve taleplerin ayrı bir birim tarafından takip edilerek sonuçlandığında da vatandaşımızın anında bilgilendirilmesi. Hizmetlerimizin temel amacı vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek. Onların devletten beklentilerinin en kısa zamanda gerçekleşmesini sağlamak" diye konuştu.

BÜRODA 5 PERSONEL GÖREVLİ OLACAK

Büroda 5 personel görevlendirdiklerini belirten Baruş, "Bu arkadaşlarımızın da diğer kamu kurumlarından irtibat halinde olacağı 45 görevli var. Genel olarak 16 hizmet konusu tespit edildi. Bunlar sağlık, sosyal güvenlik, kültür turizm ve güvenlik gibi temel hizmet konularını içeriyor. Vatandaşlarımız kamu kurumlarından talep ve şikayetlerini burada ilgili memurlara sözlü ve yazılı olarak kolayca yapabilecek" dedi. Baruş, açılışın ardından büroyu gezerek görevli personelden bilgi aldı.

24 Mar 2018 - 13:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Bolulu - bolu'nun yarınlarını hazırlamak lazım. umarım açık kapıdan girenler gereksiz meşgul etmezler. aksi halde bolu'nun yarınlarına yazık olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 13:29