Vatandaşın ihtiyacına koşuyorlar!

Mudurnu ilçesinde oluşturulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” tam kapanma döneminde de 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Haber: Erdal Tanrıverdi

İlimiz Mudurnu ilçesinde oluşturulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” çalışmalarına tam kapanma döneminde de devam ediyor. Vefa Sosyal Destek Grubu, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların ve ağır hastalığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyor. Ekipler tarafından kimi vatandaşların market ve manav alışverişleri karşılanırken, kimi vatandaşların ise ilaç ve sağlık istekleri karşılanıyor.

Ekiplere ulaşmak isteyen vatandaşlar 112,155 ve 156 no’lu hatları veya 03744213033 hattını arayarak yardım talebinde bulunuyorlar.

01 May 2021 - 08:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.