Vizyon projeleri anlatıldı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, başkanlık makamında MÜSİAD'ın geçtiğimiz hafta gerçekleşen genel kurulunda görevi devralan Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

BASIN BÜLTENİ

MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, “MÜSİAD Bolu Şubesi olarak bizler Bolu için ne yapabiliriz düşüncesiyle temaslarımızı sürdürüyoruz. Bolumuz ve milletimiz adına bir yol haritasını çizdik. Üzerimize düşen bir şey varsa iş adamları ve sanayiciler olarak elimizden geleni yapacağız. Sürekli sizlerle temas haline olmayı umuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Yılmaz, şube Başkanı Abat ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ederek, yeni süreç için başarılar diledi. Ziyaret esnasında şehrin geleceğine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, “Bolu, tüm ilçeleriyle birlikte gelecekte nasıl bir il olması gerektiğinin kararını verdi” dedi.

Yılmaz, Türkiye’de genel vizyonunu tamamlamış ilk ilin Bolu olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Artık Bolu şuan ne konuma geldi, nereye doğru gidiyor ve gelecekte nerede olacak’ diye düşünmüyor. Bolu turizm, spor ve sağlık şehri olacak. Örneğin Karacasu’yu ‘Karlovy Vary’ (Dünyanın en ünlü kaplıca kentlerinden biri) olarak planladık. Tabi bu projelerde yatırımcılara çok büyük iş düşüyor. Şu an hem turizm, hem spor, hem de sağlık alanında yatırım yapacaklar için alt yapı olarak hazırız. Bu yatırımlar için MÜSİAD bünyesindeki yatırımcıları da davet edebiliriz.”

Başkan Yılmaz, daha sonra MÜSİAD yönetimine Bolu’nun vizyon projeleri hakkında bir sunum yaptı.

01 Şub 2017 - 09:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.