Yağmur ve Fırtına

Bolu’da dün öğleden sonra yaklaşık bir saat süren şiddetli yağmur ve hızı saatte 40 kilometreyi bulan lodos hayatı etkiledi. Yağmurdan ve fırtınadan şemsiyeyle korunmaya çalışan bayanların şemsiyeleri kırıldı.

Yağmur ve Fırtına
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Kasım ŞAHİN

Meteorolojinin yapmış olduğu yağış uyarısı işe yaradı. Bolulu vatandaşlar dün saat 13.00 itibariyle başlayan şiddetli lodos ve yağmur yağışının etkisi altında kaldı. Bir çok vatandaş yağmur yağışından ıslanmamak için pasajların içersine sığınırken, özellikle bayanlar ise başlarını kapatarak saçlarının ıslanmaması için yoğun mücadele verdiler.

Rengarenk şemsiyeleriyle İzzet Baysal Caddesine çıkan bir çok kadının şemsiyeleri şiddetli lodosa dayanamadı ve kırıldı. Kime şemsiyeler ise ters döndü. Yoğun yağış ve şiddetli lodosun ardından güneşin açmasıyla birlikte pasajlara sığınan vatandaşlar normal hayatlarına geri döndüler. Ancak ilerleyen saatlerde yağmur yağışı devam etti.

03 May 2016 - 18:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.