Yağmurun en güzel fotoğrafı

Sağanak yağmur yağışı Pazar günü sabahından itibaren şehri etkisi altına aldı. Yağmur yağmasıyla birlikte şehir merkezinde renkli görüntülerde ortaya çıktı.

Haber: Kasım ŞAHİN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yağmur yağışı ilimizde Pazar ve Pazartesi günü etkisini gösterecek. Akşamları ise sıcaklıklar bir hayli düşecek. Verilere göre Pazar gününü yağmurlu geçiren Bolu’da Pazartesi günü de yağmurlu geçecek ve hava sıcaklığı gündüz 14 gece ise 10 dereceye kadar düşecek.

Salı günü yağmur yağışı yerini parçalı az bulutlu, sıcaklık ise gündüz 17 gece ise 5 dereceye kadar düşecek. Çarşamba günü ilimiz az bulutlu sıcaklık 18, gece 4, Perşembe günü ise yine az bulutlu ve sıcaklık gündüz 17 gece ise 3 dereceye kadar düşecek.

Pazar sabahından itibaren şehir merkezini etkisi altına alan sağanak yağmur yağışı ortaya renkli görüntüleri de çıkarttı. Bir aile renkli şemsiyeleriyle gökkuşağını andırırken, Bolu Belediyesi Temizlik İşlerinde çalışan personel de yağmura rağmen cadde üzerinde çalışma yapması gözden kaçmadı, bazı vatandaşlar ise yağmurdan korunmaya çalışırken, bir şemsiye altına üçü kişinin sığınması objektifimize yansında. Küçük bir çocuğun boyundan büyük renkli şemsiyeyle mücadelesi ise görülmeye değerdi.

01 Eki 2017 - 11:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.