Yalan ve asılsız paylaşımlara inanmayın

Son günlerde ilimizde bazı internet sitelerinden ve sosyal paylaşım sitelerinden yapılan asılsız ve yalan paylaşımların Bolu halkına zarar verdiğini dile getiren Bolu Valiliği yazılı bir açıklama yaparak halkı uyardı.

Haber: Kasım ŞAHİN

Yapılan yazılı açıklamada Bolu Valiliği şu uyarıda bulundu; Sosyal medyada bazı kişiler tarafından yayılmaya çalışılan asılsız paylaşımlarda "Valilik tarafından sokağa çıkma yasağı ilan edildiği, İlimizde canlı bomba bulunduğu" yönünde yalan ve uydurma haberlere yer verildiği gözlenmiştir. Bu tür paylaşımlar toplumsal hayatı olumsuz etkileyerek vatandaşlarımızı huzursuz etmek isteyen terör örgütlerinin ulaşmak istediği amaca hizmet etmektedir.

Valiliğimize ait internet sitesi olan www.bolu.gov.tr adresi ile yine Valiliğimize ait olan @boluvaliligi twitter adresi ile Bolu Valisi Aydın Baruş'a ait olan @aydinbarus22 twitter adresinden yapılan açıklamalar dışında diğer kaynaklardan yayınlanan haber ve paylaşımlara itibar edilmemesi, yalan ve asılsız paylaşımlarda bulunanlar hakkında yapılacak tespitin ardından yasal işlem başlatılacağı hususu, Kamuoyunun bilgisine sunulur.

21 Mar 2016 - 18:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.