Yangını söndürdüler alanda kahvaltı yaptılar

Göynük ilçesine bağlı İbrahimözü köyü Safranlar Mahallesi Doğanderesi mevkiisin de pazar günü çıkan ve dün kontrol altına alınan yangının soğutma çalışmaları sürerken 5 gündür bölgede gece gündüz demeden görev yapan ormancılar yangın alanında sabah kahvaltısı yaparak yorgunluk attılar.

Haber: Kasım ŞAHİN

5 gündür yangın bölgesinde gece gündüz demeden canlarını hiçe sayarak orman yangınıyla mücadele yapan ve yangını kontrol altına alan ormancılar, yangın alanın kenarında sabah kahvaltısı yaparak 5 günün yorgunluğunu atmaya çalıştılar. Günlerce yangını söndürmek için mücadele eden ormancılar ve gönüllü köylüler bir araya gelerek sabah kahvaltısını yapmayı hak ettiler.

Göynük ilçesine bağlı İbrahimözü Köyü Safranlar Mahallesi Doğanderesi mevkiinde başlayan ve yaklaşık 100 hektar sarıçam ağaçlarının kül olmasına neden olan yangında 5 gündür mücadeleyi sürdüren Bolu Orman Bölge Müdürlüğünde görevli ormancılar, yangının fazla yayılmasını engellemenin onuru yaşarken, gece gündüz demeden yaptıkları mücadelenin zevkini de yangın bölesinde sabah kahvaltısı yaparak çıkarttılar.

5 gün boyunca orman yangınıyla mücadele ederken yeme içmeyi bile düşünmeyen kahraman ormancılar, yangın bölgesinde sabah kahvaltısı yaparak da bir ilke imza atmış oldular. Yaptıkları bu kahvaltı anaların ak sütü gibi helal olsun.

07 Eyl 2017 - 11:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.