Yangınlara karşı Jandarma ile iş birliği

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Kıbrıscık Orman İşletme Müdürlüğü ve Kıbrıscık İlçe Jandarma Komutanlığı iş birliği ile orman yangınlarının söndürülmesi konusunda tatbikat yapıldı.

Haber: Uğur Balaban

Orman yangınlarını söndürülmesi, koruyucu güvenlik malzemelerinin tanıtımı ve nasıl kullanılacağı konularında bilgi verildi. Yangın sezonu öncesinde jandarma ekiplerine yönelik eğitimde orman yangını meydana geldiğinde kısa sürede söndürülmesi için koordinasyon içinde çalışılması ve varsa faillerinin bulunması konusunda fiziki ve teknik yardım ile sonuç alınması hedeflendi.

27 Nis 2022 - 11:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.