Yangınzede aileye belediye sahip çıktı

Taşkesti Belediye Başkanı Efrahim Özdemir, beldeye bağlı Karacasu köyünde yaşayan ve yeni yıl akşamında çıkan yangında evsiz kalan Arif Erdoğan'ı ve ailesini kaldığı komşunun evinde ziyaret etti.

Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesinde evi yanan aileye belediye başkanı destek oldu. Yangın nedeniyle evsiz kalan aileye sahip çıkan Başkan Özdemir, ailenin yanan evlerinin yerine yeni bir evin yapılması için çalışma başlattı. Yangından sonra evden geriye kalanlar belediye ekipleri tarafından temizlendi. Evin beton temeli atıldı. Evin yapımıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Kış günü evsiz kalmanın olmayacağını ifade eden Başkan Efrahim Özdemir, "Evi yanan aileye geçici olarak komşusunun kullanmadığı evi tahsis ettik. Evini de yaptıracağız. Kendi evi bitinceye kadar komşunun evinden faydalanacak." dedi.

08 Oca 2018 - 10:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.