“Yaşasın 1 Mayıs!”

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, “Yaşanılabilir bir dünya düşüyle emeğini ortaya koyan, hak ettikleri koşullarda işbaşı yapmak için sabırsızlanan tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” dedi.

Haber: C.Kutay Aykan

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Başkanı Kazım Karsu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında, “Tüm eşitsizliklere, sömürüye ve salgın hastalık tehlikesine rağmen; daha yaşanabilir bir dünya düşüyle emeğini ortaya koyan, hak ettikleri koşullarda işbaşı yapıp alın teri dökmek için sabırsızlanan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum. Çalışma koşullarının iyileştirildiği, emeğin karşılığının alındığı, gelir dağılımında adaletin sağlandığı, iş cinayetlerinin son bulduğu, istihdamın arttırılıp işsizliğin çözüldüğü, üretimden ve üretenden yana bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Sağlıklı günlerde 1 Mayısları meydanlarda coşkuyla kutlayacağız. Yaşasın 1 Mayıs” ifadelerine yer verdi.

30 Nis 2021 - 22:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.