Yaşınızı Göstermeyen Yüz ve Dudaklar İster misiniz?

Yaşınızı Göstermeyen Yüz ve Dudaklar İster misiniz?


Bayanlarda yaş ilerledikçe ortaya çıkan görünüm kremler ile çözüm aranır duruma gelmiştir. Bu çözüm bazen yeterli olmamaktadır. Cildimiz daha iyi görünüm alabilmesi için daha ciddi çalışma ve müdaneler gerekmektedir. Bu operasyonlar Dudak ve Yüz dolgusu olmaktadır. Bu operasyon nedir. Cildin daha genç bir görünüm sağlanması için yapılan cerrahi müdahale gerektirmeyen bir işlemdir. Yüz ve dudak dolgusu yüzün tüm hatlarını belirginleştirmede kullanılır. Yanak ve göz çevresi, dudaklarda dolgu operasyonu yapılır. Dolgunun yapılmasının nedeni vücudun doğal olarak üretmiş olduğu asit miktarının azalması ve bunun sonucunda yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasıdır. Kadınlarımız bu durumda telaş ya yapıp estetik ameliyat tercihleri olur ama artık buna gerek yok cerrahi müdahale gerekmeksizin yapılan bir operasyon yüz ve dudak dolgudur.

Dudak dolgusu yapılmadan önce hastanın genel sağlık durumu kontrol edilir. Tüm planlamalar yapıldıktan sonra işlem yapılacak bölgeler işaretlenerek lokal anestezi ile operasyon başlar. Yapılan işlem 15 dakika sürer. Bu işlem zararsız ve kalıcıdır. Doğru ürün ve doğru uzman tercih edilmelidir. Dudak ve yüz dolgusunun yan etkisi olmayıp kullanılan ürün vücut dostu olup bir problem yaşatmaz. Bu operasyon daha dolgun dudaklar, daha belirgin elmacık kemikleri, kaybolan yanak çizgileri, pürüzsüz bir yüz cildi gibi faydaları olan bir operasyondur. Fakat dudak ve yüz dolgusu yaptıran hasta bu operasyonu uzman bir klinikte yaptırmaz ise istenmeyen sonuç ile karşılaşabilir. Dudak ve yüz dolgusu yaptırmak isteyen buna karar veren herkes uzman bir klinik araştırıp incelemesini yaptırıp uzman ile görüşüp operasyonu yaptırabilir.

Bakınız : Ankara Yüz Dolgusu

Yapılacak dolgu için kaliteli ürün kullanılması da kaçınılmaz bir durumdur. Her kalitenin bir maliyetini olduğu unutulmamalı ve operasyonun neye etki etmiş olacağı düşünülmeli karar ona göre verilmelidir. Kadınlarımız güzel görünüm ve gençleşme uğruna yanlış karar almamalı ve araştırmalıdır. Geçici dolgularda alerji riski vardır. Dudak ve yüz dolguları için uzmanın tavsiyelerine uyalım yapılacak operasyonu ve operasyon öncesi yapılması gerekenleri uygulayalım. Operasyon sonunda uzman klinik doğabilecek her türlü problemde yardımcı olmalı ve takip etmelidir. Güzel ve genç bir görünüm için yapılması gereken işinin ehli bir uzman bulmak ve dudak ve yüz dolgusu için bilgi sahibi olmaktır. Kadınlarımız geleceğimizdir. Unutmayalım.

Detaylı Bilgi : Dudak Dolgusu Fiyat

11 Ara 2015 - 18:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.