Yedigöller yolunda iki pikap birbirine girdi

Bolu’nun doğal güzelliği ile kendine hayran bırakan Yedigöller’in yolunda Doğa koruma Milli Parklar Müdürlüğüne ait pikap ile başka bir pikap çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, pikaplarda maddi hasar meydana geldi.


Haber: Semih Baykal

İlimizin doğal güzellikleriyle ünlü Yedigöller’in yolunun kar yağışı nedeniyle tek yöne düşmesi ve yolda oluşan kar birikintisinin temizlenmemesi nedeniyle kazalar meydana geliyor. Geçtiğimiz günlerde bu yolda Doğa koruma Milli Parklar Müdürlüğüne ait pikap ile başka bir pikap yolun buzlanması ve kar birikintilerinden dolayı kafa kafaya çarpıştı. Kazada Allah’tan yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Ayrıca Yedigöller’e tatil için gelen birçok ziyaretçi de bu yolda mahsur kaldı. Ziyaretçiler yetkililer tarafında bu yolun ilgilisiz ve bakımsız bırakılmasında şikayet etti. Tatilciler bir an önce bu yolun düzeltilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

15 Şub 2018 - 11:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.