Yeni başhekim Kurtoğlu oldu

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik makamına atanan Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu yeni görevine başladı.

Haber: Semih BAYKAL

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim dalında çalışmalarını yürütürken Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik makamına atanan Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu görevine başlamanın akabinde 2 bağış odasının açılışını yaptı. Hacı Nuri Özdemir ve eşi Hacı Rabia Özdemir çifti tarafından hastaneye bağışlanan odalar, düzenlenen tören ile yeni Başhekim Kurtoğlu ve hastane yönetimi tarafından hizmete açıldı.

Hayırsever Hacı Nuri Özdemir, “Ben Bolu’da doğdum Bolu’da yaşıyorum, Karaköylüyüm. Hastalandığımda Bolu’da bulunan hastanelere gidiyorum. Tedavilerim burada yapılıyor. Yaptığımız bağışla yenilenen odaların görüntüsü beni memnun etti. Bolulu bir vatandaş olarak hastanemize bir katkıda bulunmaktan mutluyum. İzzet Baysal Vakfı tarafından bizlere kazandırılan bu değerlerin kıymetini bilmeliyiz. Vatandaş olarak bizlerin de üzerine düşen görevler var ve bağışta bulunabilecek herkese davranışımızın örnek olmasını temenni ediyorum. Tüm hastalara acil şifa diliyorum” dedi.

Yataklı hasta odalarının açılışında Özdemir ailesine teşekkür eden Başhekim Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, hastaneye yaptıkları bağışın önemini ve merhum İzzet Baysal tarafından Bolu’ya kazandırılan değerlerin halk tarafından sahiplenilmesinin çok özel bir davranış olduğunu vurgulayarak Özdemir ailesine teşekkür plaketi verdi.

17 May 2018 - 13:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa Yalçın - kariyeri başarılarla dolu olan bir hocamız. bolu için hayırlı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 13:03