Yeni başkan belli oldu

Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Başkanı Tanju Özcan’ın istifası sonrası Bolu Valisi Ahmet Ümit’in olağan üstü genel kurul daveti üzerine gerçekleşen seçimlerde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar BEKAB’ın yeni başkanı oldu.

Haber: Volkan Yılmaz

Bolu İl Özel İdare toplantı salonunda olağanüstü toplanan Birlik, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği’nin yeni başkanı olarak seçti. Konu ile ilgili açıklama yapan Mustafa Allar; “Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, AK Parti Bolu İl Başkanımıza, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın istifasından sonra böyle bir durum ortaya çıktı. Amacımız Bolu iline bağlı tüm ilçelerimizin vahşi depolamadan dolayı çöp kaynaklı sorunu kökünden çözmek, çevreye yararlı saygılı geri dönüşümü olan bir yapı ortaya koymak. İnşallah hep birlikte bu çalışmaları sürdürerek başaracağımıza inancımız tam. Bolumuza, ilçelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

23 Ağu 2020 - 00:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.