Yeni yıl ve yılın ilk kavgası

Bolu’da saatler 00.00’ı göstermesinin hemen ardından yeni yılın ilk kavgası yaşandı. Nedeni belli olmayan bir nedenden dolayı alkollü gençler birbirine girdi. Polis kavga eden gruplara biber gazıyla müdahalede bulundu.

Haber: C. Kutay AYKAN
İlimizde yeni yıla girmemizin hemen ardından ilk kavga Kent Meydanındaki konser alanında meydana geldi. İki grup arasında çıkan kavgaya önce emniyet görevlileri ardından da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan müdahalede bulundu. Başkan Özcan kavgaya karışan gençlerin saçlarını okşayarak, nasihat da bulundu. Bu olayların hemen ardından Kent Meydanındaki havuzun başında bir kavga daha meydana geldi. Aslında birbirlerini tanıyan gençler aldıkları alkol nedeniyle birbirlerine girdi ve araya Asayiş Şube Müdürü ile Güvenlik Şube Müdürü girerek, gençleri sakinleştirdi.
Saatler 00.30’u gösterdiğinde bir grup genç ile polis arasında İzzet Baysal Caddesinde büyük bir arbede yaşandı. Nedeni belli olmayan bu kavga da polis ile gençler arasında yaşandı. Polise müdahalede bulunan alkollü gençlere biber gazı sıkılırken, gaz mağduru olan gençler, kendilerine bu şekilde yaklaşan emniyet birimlerine tepki gösterdi. Cadde üzerinde yaşanan kavga olayına çok sayıda Çevik Kuvvet, Asayiş Şubesi, Güvenlik Şubesi ile gece bekçileri katıldı. Yaklaşık yarım saat süren gerginlik, ortamın dağıtılmasının ardından sakinleşirken, biber gazına mağdur olan alkollü gençler ise dakikalarca acı çekti.

01 Oca 2020 - 01:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

02

M.c. - Eğlenmeyi bile adam akıllı başaramaz iken biz nasıl gelisecegiz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ocak 01:31
01

Bolulu - Onların çektiği biber gazının acısı değildir. Sizin gibi alkolikler yüzünden sosyal faaliyetimizde kalmayacak biraz adabınız saygınız olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ocak 01:31